HJK on siirtynyt jälleen johtoon Konferenssiliigan toisessa ottelussaan armenialaisen Alashkertin vieraana. 2-1-maalin sujautti 57. minuutilla lähietäisyydeltä pussiin Filip Valencic Roope Riskin syötöstä. Roope Riski syötti ensimmäisellä puoliajalla myös ensimmäisen, veljensä Riku Riskin viimeistelemän osuman.

HJK pelaa ottelussa ylivoimalla, sillä kotijoukkue Alashkertin kapteeni Artak Grigoryan ajettiin 36. minuutilla suoralla punaisella ulos. Avausjakson tapahtumista voi lukea lisää täältä.

Roope Riski otti kantaakseen illan sankarin viitan, kun hän teki vain seitsemän minuuttia johtomaalin jälkeen HJK:lle jo illan kolmannen osuman. Miro Tenho nosti pallon Alashkertin puolustuslinjan taakse Riskille, tämä nosti oikeallaan taidokkaasti pallon vastaan tulleen maalivahdin yli ja sijoitti vasemmalla tyhjään maaliin numeroiksi jo 3-1. Näissä numeroissa mennään, kun jutun ulos mennessä ottelu on vanhentunut 72 minuuttia.

Roope Riskille onnistuminen lienee suuri helpotus, sillä hänen edellisestä maalistaan oli kulunut yli kuukausi. Viimeksi Veikkausliigan viime kauden maalikuningas maalasi 26.8. Fenerbahcea vastaan.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
57' MAAAAAAAALIIIIIIIIII!! Valenčič iskee Klubin jälleen johtoon! (1-2)
#HJK #ALAHJK #UECLfi

Juho M

@Juhonom
#Alashkert 1-3 #HJK, 63’ wonderful pass over the defensive line from Tenho finds Roope Riski inside the box, 1st touch he takes the ball with him, 2nd touch lifts it over the keeper and 3rd touch finishes from the air into the empty net.
#UECL #UECLfi #ALAHJK