Konferenssiliiga
HJK – LASK
Torstai 16.09. klo 19:45

HJK saavutti tavoitteensa, ja Töölössä pelataan tällä kaudella europelejä lohkovaiheessa asti. Uusi Konferenssiliiga sopii Klubin kaltaisille joukkueille täydellisesti, sillä tässäkin kisassa ovat menestyjille miljoonat jaossa – puhumattakaan siitä, että tasokkaat europelit ovat myös katsojille mieluisia. Illan vastustaja LASK Linz on verrattain laadukas joukkue, mutta optimitilanteesta eivät itävaltalaiset illan kamppailuun lähde.

HJK:n lähtötilanne lohkoon on hyvä – vastassa ei ole ylikylän joukkueita. Joukkueen leveys on suunnattu nimenomaan sitä varten, että Veikkausliigan lisäksi pelataan europelejä, eikä yksittäisten pelaajien rasitus muodostu ylivoimaiseksi. Toni Koskela on tiimeineen masteroinut suojattejaan juuri oikeaan suuntaan, ja viime viikonloppuna Inter kaatui vieraissa 1-3. Poissa Klubilla on lähinnä pitkäaikaisemmin loukkaantuneita pelaajia. Janne Sakselan tilanne on avoin.

LASK on tällä hetkellä haastavassa tilanteessa. Sarjassa se on viimeistä edellisenä, ja jumbofinaalissa tuli käkeen Austria Wieniltä. Niinpä seura pisti valmentajan pitkin tietä, ja tässä ottelussa kentän laidalla debytoi Andreas Wieland. Miehen tehtävä on saada joukkueen tehot esiin. Helpossa paikassa ei uusi koutsi ole, sillä poissaoloja on aivan riittävästi, ja niitä riittää kaikille pelipaikoille. Toki on muistettava, että linziläiset ovat lähtökohtaisesti Klubia reilustikin suurempi seura resursseiltaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Virheisiin ei Klubilla siis todellakaan ole varaa, mutta ajankohta LASKin kohtaamiseen on lähestulkoon paras mahdollinen. LASK aloittanee melko lailla samalla kokoonpanolla kuin Austria-pelissä, mutta muuten Wielandin metkuista ei vielä tiedä. Vedoissa lähdetään rohkeasti Klubin matkaan: suosituksena on HJK voittaa ottelun kertoimella 2,75.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS

Konferenssiliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplayssa.