Huuhkajien MM-karsintalohkossa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua.

Ensimmäisenä vuorossa oli Kazakstanin ja Ukrainan kohtaaminen Nur-Sultanissa. Ukraina otti varhaisen johdon Roman Jaremtšukin upella volleymaalilla, mutta Ruslan Valiullin toi kotijoukkueen toisella jaksolla tasoihin.

Peli näytti jo kääntyneen Ukrainan voitoksi, kun Danylo Sikan vei vieraat johtoon 93. minuutilla, mutta Valiullin onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, kun kellossa oli 96 minuuttia.

Kolme ottelua pelannut Kazakstan nappasi 2-2-tasapelin myötä toisen pisteensä karsinnoissa. Ottelun enemmän pelannut Ukraina on päätynyt jokaisessa koitoksessaan tasapeliin.

Myöhemmin illalla Strasbourgissa yhteen ottivat Ranska ja Bosnia-Hertsegovina. Pelissä nähtiin kaksi osumaa, joista kummatkin syntyivät avausjaksolla. Ensimmäisenä osui Bosnia-Hertsegovina, joka käytti Ranskan heikon syöttöpelaamisen hyväkseen. Pallon riistänyt Ermedin Demirović pelasi sen Edin Džekolle, joka täräytti rangaistusalueen tuntumasta tarkan kudin alakulmaan.

Ranska tuli tasoihin vain hetkeä myöhemmin, kun Antoine Griezmann puski pallon kulmapotkusta sisään. Tuomariston oli tarkistettava videolta, ylittikö pallo varmasti maaliviivan, mutta Les Bleus sai lopulta osumansa.

Kotijoukkue pelasi lähes koko toisen puoliskon vajaamiehisenä, sillä Jules Koundé ajettiin suoralla punaisella kortilla suihkuun 51. minuutilla. Sead Kolašinacin nilkka vääntyi ikävästi, kun Koundé liukui hänen jaloilleen, ja Kolašinac joutui pian jättämään pelin kesken. Koundé oli selvitä tempustaan keltaisella kortilla, mutta kortin väri vaihtui videotarkistuksen myötä. Taklauksesta vielä kyseenalaisemman teki se, että se tapahtui lähes Bosnia-Hertsegovinan puoliskon päätyviivalla.

LesoirSports

@LesoirSports
L’horrible tacle de Jules Koundé qui réduit les Français à dix face à la Bosnie-Herzégovine (vidéo) lesoir.be/392555/article…

Ranska oli ulosajosta huolimatta hallitsevampi osapuoli, mutta enempää osumia ei pelissä nähty, joten kummankin oli tyytyminen 1-1-tasapeliin. Ranskalla on neljän pelin jälkeen kahdeksan pistettä kasassa. Ottelun vähemmän pelannut Bosnia-Hertsegovina on haalinut kaksi pistettä.

Suomi isännöi ensi lauantaina Kazakstania, ja ensi viikon tiistaina Suomi pelaa Ranskan vieraana Lyonissa. Voit katsoa lohkotilanteen TÄÄLTÄ.

LUE MYÖS: