V Sport: Jussi Jääskeläisen kehut saivat Huuhkajien ensikertalaisen hymyilemään leveästi: ”En oikein tiedä, mitä muuta tuohon sanoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien tolppien välissä nähtiin keskiviikkona uusi kasvo, kun Suomi pelasi Walesin kanssa harjoitusottelussa 0-0-tasapelin Helsingin Olympiastadionilla.

Mjällby AIF:n riveissä Ruotsin liigaa pelaava Carljohan Eriksson, 26, pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin A-maajoukkueessa oltuaan aiemmin tänä vuonna jo vaihtopenkillä. Eriksson käytti näytönpaikkansa hyvin ja oli yksi Suomen parhaista pelaajista. Hänen ehdoton kohokohtansa oli avausjakson torjuttu pilkku Walesin Harry Wilsonia vastaan.

V Sportin studiossa Erikssonin otteita oli seuraamassa Huuhkajien entinen huippumaalivahti Jussi Jääskeläinen, joka piti näkemästään kovasti.

– Hieno debyytti. Rangaistuspotkun torjuminen tietysti kruunasi koko illan hänelle, kommentoi Jääskeläinen.

– Jaloilla pelaaminen oli hyvää ja varmaa, ei ottanut turhia riskejä.

– Kumminkaan ei ole pitkään aikaan ollut mukana joukkueessa, mutta näytti, että sulautuu tosi hyvin siihen. Teki kaikki torjunnat tosi varmasti.

Lähetyksessä kuultiin myös Erikssonin omat mietteet esityksestään.

– Hyvältä tuntuu! Oli kiva pelata, oli kiva nauttia. Kundit on tukeneet tässä viimeiset pari päivää hyvin, kun on ollut tiedossa tämä [että pelaan], niin oli tosi kivaa.

Eriksson hymyili leveästi kuulleessaan Valioliiga-legenda Jääskeläisen kommentit hänen otteistaan.

– [Olen] erittäin imarreltu. En oikein tiedä, mitä muuta tuohon sanoa. Kiva kuulla!


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½