Ievan Polkan paikka! Turkkilaisseura julkisti Joel Pohjanpalon siirron hauskalla videolla

© Kuva: Getty Images

Aiemmin sunnuntaina uumoilemamme Joel Pohjanpalon lainasiirto Turkin Superliigassa pelaavaan Caykur Rizesporiin on varmistunut. Seura tiedotti siirrosta kotisivuillaan sekä Twitterissä hauskalla julkistusvideolla.

Videolla on klippi, jossa ei katsota suinkaan videota Netflixistä, vaan Rizeflixistä. Kuva vie ensin Helsinkiin, jossa selvällä suomen kielellä kerrotaan 26-vuotiaan Pohjanpalon siirrosta turkkilaiseen Rizesporiin.

Käyttäjä klikkaa sen jälkeen kielivalikosta kieleksi turkin, jotta viesti saadaan perille myös seuran paikallisille faneille. Musiikkivalinta on luonnollisesti maailmallakin kulttisuosiota meemejä myöten nauttiva Ievan Polkka, jonka esittää Loituma-yhtye.

Pohjanpalon maaottelutaukoon mahtui paljon käänteitä, kun siirto Turkin Superliigaan vietiin maaliin. Seura myös postasi kuvan hänestä Rizesporin pelipaita yllään ja kynä kädessä. Seuraavaksi Pohjanpaloa tarvitaan Huuhkajissa, kun Suomi kohtaa Lyonissa tiistaina pelattavassa MM-karsintaottelussa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan.

Pohjanpalon pelaajaoikeudet omistava Bayer Leverkusen ei ole siirrosta tämän jutun julkaisuhetkeen (5.9. kello 20.47) mennessä vielä tiedottanut. Saksalaislehti Kicker kertoi aiemmin, että Leverkusen ja Pohjanpalo solmivat jatkosopimuksen, jotta hänet voidaan lainata Turkkiin. Pohjanpalon sopimuksesta alkoi tällä kaudella viimeinen vuosi.

Vaisusti kautensa Superliigassa aloittanut Rizespor on viettänyt kesällä todellisia siirtohulinoita. Transfermarkt listaa seuralle kesän siirtoikkunaan peräti 28 uutta pelaajaa ja 25 lähtijää. Toki joukossa on myös pienelle roolille jääneitä pelaajia tai lainapelaajia, mutta kovia lukemia kaikki tyynni.

Joel Pohjanpalon ohella nimekäs hankinta on Evertonista saapunut laitahyökkääjä Yannick Bolasie. Pohjanpalon lisäksi hyökkäyksen kärjestä löytyy suhteellisen nimekäs ranskalainen Loïc Remy.

Juttua muokattu 5.9. kello 20.54. Pohjanpalon tuskin tarvitsi Turkkiin lentää sopimusta allekirjoittamaan, kuten jutussa alun perin luki. Huuhkajien plakaatti kuvan taustalla antaa ymmärtää, että nimi taidettiin panna paperiin kuitenkin Suomen maajoukkueen matkassa.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️