Huuhkajat kohtaa lauantaina Helsingin Olympiastadionilla Kazakstanin MM-karsintojen kolmannessa ottelussa. Kapteeni Tim Sparv antoi torstain lehdistötilaisuudessa päivityksen kunnostaan.

Sparv loukkaantui HJK:n Eurooppa-liigan karsintaottelussa Fenerbahçea vastaan. Keskiviikkoisessa Wales-maaottelussa Sparv huilasi vielä. Sparv kertoi, että tilanne on ”ok”, mutta pelaaminen on vielä hieman epävarmaa.

– Treenasin ihan normaalisti ja polvi ja pohje tuntuivat ihan ok:lta. Huomenna uusi treeni ja lauantaina peli. Katsotaan, missä kunnossa olen ja mikä roolini tulee olemaan. Ihan hyvältä tuntuu, Sparv kertoi.

Varmuudella Kazakstan-ottelusta on sivussa Huuhkajien keskikentän keskustan avainpaleeja Glen Kamara, joka on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi. Kamaran puuttuminen Suomen keskikentältä on iso takaisku, mutta Sparv on silti luottavainen.

– Totta kai Glen on ollut tosi tärkeä pala meidän joukkueessa pitkään. Hän on pelannut säänöllisesti todella korkealla tasolla. Tässä joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista. Meillä on uusi, nuoria jätkiä, jotka ovat tulleet hyvin sisään, kuten Onni Valakari ja Kaan Kairinen.

– En usko, että se (Kamaran puuttuminen) on iso ongelma meille. Meillä on tarpeeksi laatua tässä jengissä, että meidän pitää pystyä voittamaan Kazakstan myös ilman Gleniä, Sparv sanoi.

Suomi-Kazakstan pelataan lauantaina Helsingin Olympiastadionilla kello 16. Ottelua voi seurata Elisa Viihde Viaplaysta ja V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi tv-kanava Neloselta.

Katso Huuhkajien MM-karsintalohkon tilanne TÄÄLTÄ.