Murtovarkaat iskivät Chelsea-tähden kotiin ottelun aikana – Mestarien liigan kultamitali lähti kassakaapin mukana

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkueen ja Chelsean laitapuolustaja Reece James on vedonnut sosiaalisessa mediassa seuraajiinsa, jotta hänen kotiinsa iskeneet murtovarkaat saataisiin tunnistettua ja kiinni.

Vorot iskivät 21-vuotiaan Jamesin kotiin tiistaina, kun hän oli Chelsean kanssa pelaamassa Mestarien liigassa Pietarin Zenitiä vastaan. Varkaat saivat saaliikseen ison kassakaapin, jossa olivat sisällä muun muassa hänen kultamitalinsa Mestarien liigasta ja hopeamitali kesän EM-kisoista.

– Voitin nämä mitalit edustaessani Chelseaa ja Englantia – ne ovat kunnian asioita, joita minulta ei voi ikinä viedä pois, oli minulla niistä fyysiset mitalit todisteena tai ei, kommentoi James Instagramissa.

– Poliisi, neuvonantajani ja Chelsea (sekä monet muut) ovat kaikki tukenani, ja meillä on vahvoja johtolankoja tekijöistä. Lähestymme heitä. Onneksi kukaan ei ollut paikalla murron aikana, mutta haluan teidän kaikkien tietävän, että olen turvassa ja kunnossa.

James julkaisi somessa myös turvakameroiden ikuistamia videopätkiä, joista varkaiden toiminta on nähtävillä vaihe vaiheelta.