PSG aloittaa varamiehisenä Mestarien liigan – avainpelaaja kolme ottelua pelikiellossa

© Kuva: Getty Images

Seurahistoriansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa kipeästi himoitseva, Lionel Messillä vahvistunut PSG joutuu aloittamaan tämän kauden Mestarien liiga -taipaleensa varamiehisenä. Sergio Ramos ei pelaa ainakaan UCL-kauden avauksessa Bruggea vastaan eikä välttämättä vielä 28.9. Manchester Cityakaan vastaan.

Sairastuvalla ovat myös ainakin Mauro Icardi ja Marco Verratti, mutta heidän ei uskota kovin pitkään olevan sivussa. Loukkaantumishuolien lisäksi joukkueella on kuitenkin pelikieltojakin.

Idrissa Gueye on pelikieltonsa takia sivussa, ja niin on myös joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Ángel Di María. Argentiinalainen pelintekijä sai UEFA:lta peräti kolmen ottelun pelikiellon potkaistuaan viime kevään välierien toisessa osaottelussa Manchester Cityn Fernandinhoa.

Pelikielto virallistettiin jo 8. kesäkuuta, mutta sen kummemmin PSG kuin ranskalaismediakaan eivät siitä EM-kisainnostuksen keskellä uutisoineet. Nyt pelikiellosta kirjoittaa espanjalaislehti AS.

Di Maríalta jää pelikieltonsa takia väliin ottelut Club Bruggea (15.9.), Manchester Cityä (28.9.) ja RB Leipzigia (19.10.) vastaan. Vasta toisessa Leipzig-kohtaamisessa 3. marraskuuta hän on jälleen edustuskelpoinen.

UEFA on määrännyt PSG:lle myös kahdet sakot. Di Marían huonosta käytöksestä City-ottelussa seuran on maksettava 16 000 euroa. Lisäksi joukkueen myöhäisestä ilmaantumisesta kentälle toisessa City-ottelussa maksettavaa tuli 35 000 euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.