FC Dallas majailee Yhdysvaltojen MLS-liigan läntisen konferenssin sijalla 11. Kausi ei siis todellakaan ole ollut mikään jättimenestys, mutta yksi pelaaja ryhmästä on kohonnut ihmisten huulille täällä Euroopassa asti.

Vasta 18-vuotias kärkipelaaja Ricardo Pepi, on viimeistellyt Dallasille tällä kaudella 12 maalia. Siihen päälle hän on alustanut muutaman. Nuorukainen on MLS-liigan maalitilastossa jaetulla neljännellä sijalla.

Päästyään 9. syyskuuta ensimmäistä kertaa kentälle Yhdysvaltojen A-maajoukkueessa, Pepi osui kertaalleen ja syötti kaksi maalia. Honduras kaatui tuolloin lukemin 4-1.

LA Galaxya vastaan Pepi paukutti tällä kaudella hattutempun. Hänestä tuli nuorin kolme maalia samassa ottelussa tehnyt pelaaja koko sarjan historiassa.

Italialaisen Calciomercaton ja myös ESPN:n mukaan Pepi on erityisesti AC Milanin ja Juventuksen hyvin tarkassa seurannassa. Serie A -jättien kerrotaan italialaislähteiden mukaan olleen jo yhteydessä niin Dallasin kuin tämän agentin suuntaan.

FC Dallas tiedostaa timanttinsa ainutlaatuisuuden ja jatkoi tämän sopimusta heinäkuussa aina vuoteen 2026 asti.

Kesän siirtoikkunassa Bologna ja Fiorentina yrittivät jo nuoren hyökkääjän riveihinsä houkutella, mutta yhteisymmärrystä ei vielä löytynyt.

Myös Bundesliigan suurseura Bayern München on mielenkiintoisessa asemassa. Saksalaisjätillä ja FC Dallasilla on yhteistyösopimus. Pepi harjoitteli jo nyt kesällä Bayernin mukana. Voi siis olla, että italialaisseurat jäävät vielä nuolemaan näppejään.

Sitä ennen Ricardo Pepi jatkaa maalien paukuttamista MLS-liigassa ja hän on aika varmasti mukana myös Yhdysvaltojen lokakuun maajoukkueryhmässä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

FC Dallas

@FCDallas
The youngest player to ever score a hat trick for FC Dallas.

Ricardo Pepi: Unreal