Åland United on toista vuotta putkeen naisten Suomen Cupin mestari. ÅU uusi mestaruutensa lauantaina, kun se kaatoi PK-35 Vantaan rangaistuspotkukilpailun päätteeksi Helsingin olympiastadionilla.

Avausjaksolla ylärimat kolisivat kummassakin päädyssä. Ensin PK-35 Vantaan Wilma Forsblom koetteli maalikehikkoa 19. minuutilla ja myöhemmin Åland Unitedin Cassandra Korhonen täräytti rimaan puolittaisesta läpiajosta.

Hetki ennen Korhosen yritystä ÅU tykitteli useammankin vedon kulmapotkun jälkimainingeissa, mutta PK-35 Vantaan puolustus sinnitteli ja kesti.

Ålandin puolustus taas joutui antautumaan hieman ennen taukovihellystä. PK-35 Vantaa eteni maltilla siirrellen rangaistusalueella, ja hyökkäyksen päätti Roosa Bröijer, joka ohjasi pallon suoraan keskityksestä sisään.

Toista jaksoa oli takana viitisen minuuttia, kun Åland United tuli tasoihin. Monica Hagströmin antama kulmapotku tavoitti Pille Raadikin, joka pukkasi pelivälineen hankalasta asennosta verkkoon.

Varsinaisella peliajalla tai jatko-ottelussa ei enempää osumia nähty, joten voittaja ratkaistiin rangaistuspotkukilpailulla. Åland United oli pilkuissa parempi osumin 4-2, kun kaikki sen vetäjät onnistuivat ja maalivahti Matilda Nurmi pysäytti Oona Seveniuksen ja Anna Olmalan yritykset.