Arsenal-vahdilla hurja tavoite, vaikka A-maajoukkuedebyytti on vielä tekemättä – ”Toivottavasti se on roolini MM-kisoissa”

© Kuva: Getty Images

Aaron Ramsdale siirtyi kesällä Sheffield Unitedista Arsenaliin 28 miljoonalla eurolla. Lähtökohtaisesti 23-vuotiaan englantilaisvahdin odotettiin olevan Arsenalin kakkosvahti, mutta hän on kuin varkain vienyt ykköstorjujan paikan Bernd Lenolta.

Ramsdale kuului kesällä Englannin EM-kisaryhmään. Peliaikaa ei herunut, mutta hän kertoo nauttineensa pitkästä turnauksesta.

– Olen sanonut kaikille, että se oli hieno loma poikien kanssa. Meillä oli uskomaton joukkuehenki ja olimme vain muutaman potkun päässä suuresta saavutuksesta, Ramsdale kertoo.

Ramsdale ei ole vielä debytoinut Englannin A-maajoukkueessa. Siitä huolimatta hän on asettanut henkilökohtaiset tavoitteet korkealle. Hän pyrkii olemaan Englannin ykkösvahti ensi vuonna Qatarissa pelattavissa MM-kisoissa.

– Se [EM-turnaus] antoi vain lisäpotkua ja lisäsi nälkää pärjätä hyvin MM-kisoissa. Toivottavasti olen myös siellä osa joukkuetta, ja toivottavasti roolini olisi olla joukkueen aloittava maalivahti.

Ramsdale on pelannut Arsenalin tolppien välissä tähän mennessä kahdeksan ottelua, joista viidessä hän on pitänyt maalinsa puhtaana. Arsenal ei ole hävinnyt vielä peliäkään englantilaisvahdin torjuntavuorolla [6 voittoa, 2 tasapeliä].


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.