Huuhkajien joukkueeseen tehtiin muutoksia – Marcus Forss jää sivuun MM-karsintapeleistä

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on kertonut Huuhkajien Twitter-tilillä MM-karsintajoukkueeseen tehdyistä muutoksista. Aiemmin nimetystä 24 pelaajan ryhmästä kaksi jää sivuun loukkaantumisten vuoksi.

Poisjäävät pelaajat ovat Kaan Kairinen ja Marcus Forss. Kairisen poisjäännin syy on pahemmaksi äitynyt jalan sisäsyrjän rasitusvamma. Keskikentän pohjapelaaja Kairisen tilalle on nimetty bulgarialaisessa CSKA Sofiassa täysiä 90-minuuttisia topparin tontilla säännöllisesti kellottava Thomas Lam.

Yllättävämpi poisjäänti on sen sijaan Valioliigan Brentfordissa pelaava Marcus Forss. Forss oli sunnuntainakin Brentfordin vaihtopenkillä vierasottelussa West Hamia vastaan, mutta lääkärintarkastuksessa selvisi, ettei Forss pääse matkustamaan Suomeen. Hyökkääjä sai kovan iskun korvaansa kyynärpäästä Liigacupin ottelussa 21.9. Forss teki ottelussa neljä maalia, ja pelasi tällistä huolimatta pelin loppuun.

– Se on nyt tutkittu, ja joukkueen lääkäri on määrännyt Marcuksen lentokieltoon, Kanerva selvitti.

Forssin korvaa joukkueessa HJK:n hyökkääjä Roope Riski, joka on tällä kertaa ainoa HJK:n pelaaja Huuhkajien karsintaryhmässä.

Kanerva varmisti samalla, että Jere Uronen ja kapteeni Tim Sparv jäävät varmuudella joukkueesta sivuun. Kumpaakaan ei nimetty alkuperäiselle pelaajalistalle, mutta heidän nostamistaan mukaan pidettiin mahdollisena, jos miehet toipuisivat vammoistaan. Näin ei kuitenkaan käynyt. Uronen kärsii yhä nilkkavaivaista ja polvivammasta kärsinyt Sparv ei ole täydessä pelikunnossa.

Joukkueen vahvuus on Ukraina-ottelussa 23 pelaajaa, koska Rasmus Schüller on pelikiellossa.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½