Katso video: AS Roman kapteeni yritti rauhoitella järkyttyneitä kannattajia Norjassa – heitti paitansa faneille, nämä heittivät sen takaisin

© Kuva: Getty Images

José Mourinhon valmentama AS Roma koki varsin tylyn kohtalon Norjassa Bodö/Glimtia vastaan. Torstai-illan Konferenssiliigan kamppailu päättyi kotijoukkueen 6-1-voittoon.

Portugalilaisluotsi on valitellut roomalaisseuran kapeaa materiaalia, jossa on tasoltaan kahden kerroksen väkeä. Mourinho otti myös vastuun heikosta tuloksesta Norjassa.

Valmentajien ja pelaajien pettymystä säestivät 400 paikalle matkustanutta AS Roman kannattajaa.

Nämä olivat kamppailun jälkeen jossain raivon ja järkytyksen välimaastossa. Tuskin yksikään oletti, että italialaisseura poistuisi Bodö/Glimt-kamppailusta pisteittä. Varsinkaan torstain kaltaisella murskatappiolla.

AS Roman pelaajat marssivat suoraselkäisesti pelin jälkeen pyytämään kannattajiltaan anteeksi. Joukkueen kapteeni Lorenzo Pellegrini on pelannut lyhyttä Sassuolo-visiittiään lukuun ottamatta koko uransa Giallorossin paidassa.

Hän pyrki rauhoittamaan kannattajiensa pahimmat tunnekuohut ja pyysi nöyrästi anteeksi joukkueen esitystä.

Pellegrini riisui pelipaitansa ja heitti sen katsomoon ikään kuin sovinnon eleenä. Normaalisti tähtikipparin nuttu aiheuttaisi varmasti suurta iloa, mutta ei tällä kertaa.

Vihaiset fanit viskasivat paidan takaisin ja kapteeni puki sen uudestaan ylleen. Pellegrini yritti vielä sanoin ja elein kiittää kannattajia tuesta. Hänen olemuksensa vaikutti aidosti pahoittelevalta.

Katso video tilanteesta alta. Jos se ei näy, klikkaa tästä.