Paris Saint-Germain nousi vaikeuksien kautta voittoon kotonaan tiistai-illan Mestarien liigan kamppailussa RB Leipzigia vastaan.

Kylian Mbappé löi alkutahdit ja viimeisteli upealla laukauksella kotijoukkueen avausmaalin heti yhdeksännellä minuutilla.

Sitten taivas synkkeni Parc des Princesin lehtereillä. Saksalaisvieraat iskivät kahdesti. Ensin Andre Silva tasoitti pelin ja Nordi Mukiele vei Leipzigin johtoon toisen jakson alussa.

Pariisilaisjätti nousi kuitenkin aina voittoon asti. Kamppailun 67. minuutilla Mbappé pääsi puolittain irti vierasjoukkueen huolimattoman pelaamisen takia. Tämä syötti hienosti takaviistoon boxin rajan tuntumaan Lionel Messille.

Hän laukoi pallon kohden takakulmaa, josta se kimposi unkarilaisvahti Peter Gulacsin torjunnasta tolppaan. Messi ehti ensimmäisenä jatkopalloon ja neppasi pallon viivalta verkkoon.

Ei ehtinyt kulua kuin seitsemän minuuttia ja PSG iski uudelleen. Mbappé kaadettiin rangaistusalueella. Hän osoitti sormellaan välittömästi kohden Messiä ja antoi argentiinalaistähden laukoa.

Tämä laittoi illan toisensa komealla panenkalla kylmästi keskelle. Aivan kamppailun lopussa nähtiin vielä yksi rangaistuspotku. Achraf Hakimi kaadettiin ja lopulta VAR-tarkistuksen jälkeen pallo vietiin jälleen täplälle.

Tällä kertaa Mbappé halusi laukoa itse, mutta lähetti pallon reilusti yli maalin. Kamppailu päättyi 3-2.

Messille tiistain maalit tarkoittivat peräti 34. kertaa, kun argentiinalainen on osunut vähintään kahdesti Mestarien liigan -ottelussa.

Jälki on muutenkin ollut komeaa. Messi on viimeistellyt 152 pelissä 123 maalia. Lisäksi hän on voittanut neljästi Mestarien liigan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Messi in the Champions League = 🔥🔥🔥

#UCL

Messi ja Cristiano Ronaldo ovat vuosien saatossa nokitelleet toisiaan milloin missäkin tilastossa. Tällä kertaa Messi ohitti Ronaldon maaleissa, joista jätetään rangaistuspotkumaalit pois.

Näitä argentiinalaisella on nyt urallaan kasassa 654 ja Ronaldolla 653.

Pariisissa nähtiin myös sydämiä lämmittävä jälleennäkeminen. Legendaarinen brasilialaispelaaja Ronaldinho oli seuraamassa kamppailua.

Messin tavoin myös hänet muistetaan Barcelonasta ja PSG:stä. Kaksikko halasi ja vaihtoi iloisena muutaman sanan ennen pelin alkua.