Manchester Cityn hyökkääjä on valmis jättämään seuran – Kevin De Bruyne ymmärtää turhautumisen: ”Hän tarvitsee enemmän peliaikaa”

© Kuva: Getty Images

Raheem Sterling on jäänyt varsin pienelle peliajalle tällä kaudella Manchester Cityssä.

Sterling on päässyt kolmesti avauskokoonpanoon Valioliigassa. Sterling on pettynyt peliaikaansa ja totesi viime viikolla julkisesti olevansa avoin siirrolle.

Sterling on valmis siirtymään ulkomaille uuden haasteen perässä.

– Olen avoin siirrolle, jos jossain muualla on tarjolla enemmän peliaikaa. Englantilaisena pelaajana olen pelannut ainoastaan täällä Valioliigassa ja olen aina miettinyt, että olisi todella hienoa jonain päivänä pelata ulkomailla ja katsoa, miten selviäisin siitä haasteesta. Rakastaisin ulkomailla pelaamista. Joutuisin oppimaan uuden kielen. Pidän ranskan ja espanjan kielistä, Sterling paljasti.

Manchester Cityn Kevin De Bruyne otti lehdistötilaisuudessaan kantaa Sterlingin tilanteeseen. De Bruyne sanoi ymmärtävänsä, miksi Sterling on turhautunut peliaikaansa.

– Ymmärrän hänen turhautumisensa, koska olen itsekin pelaaja ja jotkut pelaajat tarvitsevat enemmän peliaikaa ollakseen onnellisia. Kenties Sterling tarvitsee enemmän peliaikaa. Olen itsekin pelaaja, joka tarvitsee peliaikaa ollakseni onnellinen. Joskus on vaikeaa, kun pelaat yhdessä ottelussa ja seuraavassa olet penkillä, mutta luonnollisesti valmentajan on tehtävä päätöksiä. Ne ovat varmasti vaikeita, De Bruyne tiesi.

– Penkillä istuvan pelaajan on vaikea sanoa mitään, kun joukkue pelaa hyvin. Se voi olla turhauttavaa, mutta yritämme auttaa toisiamme. Se on ainoa asia, jonka voimme tehdä.

Manchester City kohtaa Club Brüggen tiistai-iltana Mestarien liigan lohkovaiheessa. Manchester City on lohkossaan vasta kolmantena.