Ranskan maajoukkueen ja Manchester Unitedin keskikentän taiturin Paul Pogban tulevaisuus on ollut puheenaiheena jo pidempään.

Välillä miehen lähtöä on pidetty liki varmana, mutta seuraavassa jatkosopimuksen kerrotaan olevan jo lähellä.

Viimeisimmät tiedot Pogban tulevaisuudesta ovat olleet sen suuntaisia, että Cristiano Ronaldon saapumisen myötä ranskalainen uskoisi Unitedin kohoavan takaisin absoluuttiselle huipulle. Tässä skenaariossa Pogba olisi siis laittamassa nimensä jatkopaperiin.

Daily Mailin mukaan Manchester United on asettanut jatkosopimukselle takarajan. Seura haluaa Pogban joko sitoutuvan tai kertovan lähtöaikeistaan ennen tammikuun siirtoikkunaa ja hetkeä, jolloin muut seurat pääsevät neuvottelemaan hänen kanssaan.

The Sun puolestaan uutisoi, että Unitedin tarjouksessa ranskalaisen viikkopalkka asettuisi noin 467 000 euron tuntumaan.

Vahvimmin Pogbaa on huhuttu Real Madridiin ja Paris Saint-Germainiin. Jos hänen maanmiehensä Kylian Mbappén siirto Pariisista Madridiin toteutuu, niin Pogba tuskin samassa ikkunassa espanjalaisjätin riveihin matkustaa.

Sen sijaan PSG on kesän siirtoikkunan uutisoinnin perusteella valmis maksamaan Pogballe liki 600 000 euron viikkopalkkaa.

Manchesterissa halutaan nyt suora vastaus Pogbalta ja hänen leiriltään, jotta mahdollinen korvaaja ehditään saamaan ajoissa.

AC Milanin keskikenttäpelaaja Franck Kessié on tällä erää Unitedin ykkösvaihtoehto Pogban tilalle.