Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen seuraavaan MM-karsintaotteluun on myyty tuoreimpien tietojen mukaan jo noin 26 500 pääsylippua.

Huuhkajien tiedottaja Timo Walden kertoi asiasta keskiviikon pressitilaisuudessa.

Huuhkajat ja Ukraina iskevät yhteen Helsingin Olympiastadionilla tulevana lauantaina kello 19.00 alkaen. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa viidessä pisteessä, mutta Suomella on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

[readmore from=Huuhkajat]

– Olympiastadionin remontin alkamisestakin aika pitkä aika. Sen jälkeen ollaan koettu hienoja hetkiä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun näin iso ihmismäärä saa tulla paikalle. Ollaan kiitollisia, että niin paljon väkeä on tulossa paikalle. Kun buumi alkoi, korona tuli vähän tielle. Odotetaan innolla lauantaita. Koko joukkue on innoissaan, Suomen toppari Paulus Arajuuri totesi tilaisuudessa.

Lipunmyynti 16. marraskuuta pelattavaan päätöskierroksen otteluun Ranskaa vastaan käynnistyi tiistaina, ja saman tien myytiin noin 8 000 lippua.

– Kiva nähdä, että Huuhkajien pelit kiinnostavat, Walden kommentoi.

Ukrainaa ja Ranskaa vastaan pelattavien kotiottelujen välissä Suomi kohtaa vieraskentällä Kazakstanin sekä Bosnia ja Hertsegovinan.