Italian Serie A:n jättiläinen ja kestomenestyjä Juventus jatkoi lauantaina hyvin mollivoittoista taivaltaan.

Vanha rouva joutui nöyrtymään Hellas Veronan vieraana lukemin 1-2. Atlético Madridin valmentajan Diego Simeonen poika Giovanni Simeone iski molemmat kotijoukkueen maalit.

Hän pelaa tällä hetkellä elämänsä kautta. Simeone on Serie A:n maalipörssissä toisena Lazion Ciro Immobilen jälkeen. Italian maajoukkuetykillä on kasassa yhdeksän osumaa ja Simeonelle kahdeksan.

Huomionarvoista on, että Simeone on tehnyt kaikki maalinsa viimeisen kuuden pelin aikana. Näiden sisälläkin on mielenkiintoinen yksityiskohta, koska kaikki kahdeksan maalia ovat syntyneet niiden neljän pelin aikana, jotka Simeone on avannut.

Giovanni Simeonella on todellinen lentokeli päällä juuri nyt. Getty Images.

Lauantaina Juventuksen ainokaisen teki yhdysvaltalaispelaaja Weston McKennie. Hän teki torinolaisten maalin myös edellisessä ottelussa, kun Juventus hävisi Sassuololle samoin 1-2-lukemin.

Yksi suurimmista mestarisuosikeista on luisumassa kriisin partaalle. Veronan reissu oli toinen tappio peräjälkeen ja kolmas voitoton ottelu. Molemmat tappiot ovat tulleet myös joukkueita vastaan, joille torinolaisten resursseilla ei pitäisi hävitä.

Serie A:n kärjessä majailevat Napoli ja AC Milan tasapisteissä (28). Jos edes toinen voittaa sunnuntaina oman ottelunsa, niin Juventuksen ero kärkeen venähtää 16 pisteeseen. Se on aika absurdi lukema, kun sarjaa olisi takana vasta 11 kierrosta.

Valmentaja Massimiliano Allegri on äärimmäisen arvostettu niin Torinossa kuin Italiassa ylipäätään, mutta lähestytäänkö jo pistettä, jossa kuusinkertainen Italian mestari on jo liipasimella.

Allegri palasi parin vuoden sapattivapaaltaan Juventuksen ruoriin alkukesästä.

Siellä kurkkii menestynyt valmentajavelho, jonka tilanne alkaa tukaloitua. Getty Images.