Pedri valittiin maanantaina Golden Boy -palkinnon voittajaksi. Lue lisää täältä.

Torstaina 19 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja allekirjoitti Barcelonan kanssa lokakuussa jatkosopimuksen, jonka on määrä pitää hänet Kataloniassa kesään 2026 saakka.

AS:n saamien tietojen mukaan Bayern München on jatkosopimuksesta huolimatta hyvin kiinnostunut Pedristä. Bayern oli myös halukas lainaamaan hänet reilu vuosi sitten, mutta Barcelona piti kiinni pelaajastaan.

Lehden mukaan Pedrin edustajat ovat tietoisia Bayernin kiinnostuksesta. Bayern olisi valmis nelinkertaistamaan Pedrin nykyisen palkan. Pedrin tarkka palkka ei ole tiedossa, mutta nuorukainen sai tiettävästi jatkosopimuksen yhteydessä huomattavan palkankorotuksen.

AS kertoo Bayernin olevan valmis rikkomaan siirtosummaennätyksensä saadakseen Pedrin seuraan. Bayern maksoi Atléticolle jopa 80 miljoonaa euroa Lucas Hernándezista kesällä 2019. Pedrin sopimuksessa on miljardin euron arvoinen ulosostopykälä.

Bayern tiedostaa, millaisissa talousvaikeuksissa Barcelona on ja seuraa, onko Barcelona pakotettu myymään Pedrin parantakseen tilannettaan.

Pedrin syyskausi on ollut hyvin rikkonainen. Viime kaudella seura- ja maaottelut mukaan luettuna nuorukainen pelasi yli 70 ottelussa ja se on näkynyt syksyllä loukkaantumisten muodossa. Pedrin on määrä palata pelikentille vuodenvaihteessa.