MM-karsinnat
Bosnia ja Hertsegovina – Suomi
Lauantai 13.11. klo 16:00

Bosnia ja Hertsegovinan ottelu Huuhkajia vastaan on molemmille joukkueille tärkeä, sillä ne yrittävät kisailla Ukrainan kanssa lohkon kakkossijasta ja jatkokarsintapaikasta. Huuhkajat tarvitsisivat mieluiten voiton tästä ottelusta, sillä päätösottelu kovaa Ranskaa vastaan on todella haastava. Panokset ovat siis kovat.

Isäntien kokoonpanotilanne paranee lokakuun otteluihin verrattuna, mutta tärkeä kärkimies Edin Dzeko on vielä pelikunnoltaan epävarma. Tämä ottelu tullee lihasrepeämästä kärsivälle kapteenille liian pian. Isännillä on iso kotietu, vaikka pieni määrä Huuhkaja-faneja lopulta otteluun pääseekin. Viimeksi Suomella ei ollut Zenicassa minkäänlaista palaa. Täysin oma juttunsa on Bosnia & Hertsegovinan levoton tilanne – alueella on väläytelty jopa sodan mahdollisuutta.

Markku Kanerva saattaa yrittää vastata isäntien paineeseen kolmen topparin systeemillä. Keskikentällä hääräävät ainakin Glen Kamara sekä Robin Lod. Kärjessä luotettaneen parivaljakkoon Teemu Pukki – Joel Pohjanpalo. Odotettavasti Huuhkajat antaa isäntien pitää palloa, ja oman pelin tekeminen perustuu vastahyökkäyksiin. Suomen puolustus ei antanut Ukrainaa vastaan aihetta hurraahuutoihin, mutta kevyempää Kazakstania vastaan alakerta toimi hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Tasapeli ei ole kummallekaan joukkueelle ihannetulos, joten tässä ottelussa molempien porukoiden voisi olettaa yrittää voittoa pienellä riskilläkin. Maaliodottama on tämän vuoksi hieman kohollaan. Bosnia on selkeä kotisuosikki, ja vedonlyönnillisesti paras vaihtoehto on kotivoitto – vaikka se onkin kannatusmielessä ikävä vaihtoehto. Mutta näillä mennään: Bosnia voittaa ottelun kertoimella 2,02.

LYÖ VETO ILLA