Saksan Bundesliigassa pelattiin perjantaina yksi kamppailu, kun sarjan peräpäähän jämähtänyt Augsburg kohtasi sarjakärki Bayern Münchenin.

Augsburgin piti olla kotiyleisönsä edessä täysi vastaantulija suurta ja mahtavaa Bayernia vastaan, mutta toisin kävi.

Kotijoukkue pelasi avausjaksolla itseluottamusta uhkuen, eikä suurempaansa kumartanut. Mads Pedersen laukoi Augsburgin 1-0-johtoon 23. peliminuutilla, ja reilu kymmenen minuuttia myöhemmin Andre Hahn tuplasi isäntien johtoaseman.

Augsburgin kahden maalin etumatka ei kauaa kestänyt, sillä vain reilu minuutti myöhemmin Bayernin maalitykki Robert Lewandowski laukoi 2-1-kavennusmaalin.

Toisella puoliajalla Bayern hallitsi ottelua mielin määrin. Julian Nagelsmannin luotsaama miehistö vei pallonhallinnan prosentein 80-20, maalintekoyritykset 11-0 sekä kulmapotkut 6-0, mutta ei onnistunut kertaakaan maalinteossa.

Huuhkajat-hyökkääjä Fredrik Jensenin edustama Augsburg pääsi näin ollen juhlimaan kauden kolmatta täyttä pistepottia. Jensen pääsi vaihdosta kentälle 82. peliminuutilla ja oli mukana turvaamassa joukkueen johtoasemaa noin 12 minuutin ajan.

Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa sen täältä.