Mestarien liigassa alkoi kello 22 Suomen aikaa kaikkiaan kuusi ottelua, ja tapahtumia on jo enimmäisillä jaksoilla riittänyt.

Atalanta aloitti maalinteon Bergamossa, kun Josip Ilicic pääsi viemään joukkueensa johtoon Manchester Unitedia vastaan 12. minuutilla. Maalivahti David de Gea ei varmasti halua muistella tätä torjuntayritystä pitkään.

Vieraitten ilta synkkeni lisää, kun Raphaël Varane loukkaantui jälleen. Kun penkiltä ei suoraa korvaajaa löytynyt, juoksi topparin tilalle hyökkääjä Mason Greenwood.

Kun oltiin jo siirytty lisäajalle, Cristiano Ronaldo tasoitti ottelun, oltuaan itse käynnistämässä osumaan johtanutta kuviota. Syöttömerkintä Bruno Fernandesille.

Juventus varmistaisi jo jatkopaikkansa jopa tasapelillä pietarilaisvieraitaan vastaan. Se johti Zenitiä Paulo Dybalan 11. minuutin osumalla, mutta Leonardo Bonucci hoiteli pallon epäonnekseen omiin varttia myöhemmin.

Bayern Münchenin Allianz Arenalla tehtailtiin maaleja. Ensimmäisen upottaja, Robert Lewandowski ei varmasti yllätä keätän. Saksalaiset karkasivat jo kahden maalin etumatkalle, kun puolalainen toimi 32. minuutilla puolestaan syöttäjänä Serge Gnabryn osumaan. Portugalilaiset nousivat vielä mukaan, puolustaja Moraton 38. minuutin onnistumisella.

45. minuutilla kotijoukkueelle tuomittiin rankkari, jota Lewandowski ei kuitenkaan onnistunut toimittamaan maaliin.

Taukotilanteet kello 22 alkaneissa otteluissa:

Atalanta – Manchester United 1-1
Bayern München – Benfica 2-1
Kiovan Dynamo – Barcelona 0-0
Juventus-Zenit 1-1
Sevilla-Lille 1-1
Villarreal – Young Boys 1-0