HIFK-pomo myöntää jalkapallokannattajien elintärkeyden – näkee haasteen maanlaajuisella kentällä

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK sai jalkapallopuolelleen viime viikolla uudet omistajat. Stadin Tähdet -yhtiön ottaa pääosan omistuksesta haltuunsa.

Ajat eivät tietenkään ole uusille omistajille kaikkein otollisimmat, mutta pitkäjänteisyys on tavoitteena.

Seuran katto-organisaation puheenjohtaja René Österman avasi tämän hetken näkymiä uutta omistuspohjaa julkistettaessa. Kyse on muustakin, kuin yhden seuran lajijaostosta.

– Vuosi on ollut haastava. Covidin taakse voi aina piiloutua, mutta itse näen koko Veikkausliigan suurimpana haasteena kaikille seuroille sen, että saadaan lisää yleisöä katsomoihin.

Yleisö, ja varsinkin sen oleellinen osa – kannattajat – on ollut se, johon HIFK on voinut vuodesta toiseen luottaa. Saman on helppo nähdä pätevän osin myös muihin korkeimpien sarjatasojen seuroihin ja seurayhteisöihin.

– Olosuhteiden osalta on sanottava rehellisesti, ettei IFK:n tilanne ole optimaalinen vuokralaisena Bolt Arenalla. Ehkä isoin asia on kuitenkin se ryhmä, joka on voimakkaasti tukenamme ja takanamme eli fanit.

LUE NÄKÖKULMA HIFK:N RIKKI OLLEESTA SAMMOSTA TÄÄLTÄ.

Österman painottaa, kuten jalkapallomanagerit usein, jatkuvuuden merkittävyyttä.

– Toivomme nyt, että tämä on pitkäaikainen ratkaisu – ei vuosi, kaksi tai kolme, vaan pidempään – ettei joka vuosi tarvitse kerätä paikoita uudelleen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.