Norjan liigan Brannissa pelaava Robert Taylor onnistui jälleen maalinteossa. Tällä kertaa verkko heilui lauantain kotiottelussa maan suurseuraa Rosenborgia vastaan.

Taylorin edustama Bergenin joukkue taistelee putoamista vastaan. Rosenborg sen sijaan käy kiivasta taistelua europaikoista.

Brann Stadionin lehtereille oli saapunut klassikko-ottelua seuraamaan 10 000 ihmistä. Sateinen syyssää ei haitannut huiman jalkapallotapahtuman alkutunnelmia.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Eurosport Norge

@EurosportNorge
– Høst, regn og 10 000 tilskuere. Dette blir et deilig slagsmål!

Det er kun få minutter til kampstart på Brann Stadion 🙌⚽️

Emil Konradsen Ceide vei Rosenborgin johtoon jo 17. minuutilla, mutta Brann kuittasi takaiskun kahdella nopealla maalilla.

Viisi minuutti Ceiden osumasta kotijoukkueen Bård Finne tasoitti ja vain kaksi minuuttia tästä Taylor sai kotiyleisön riemun repeämään johtomaalillaan.

Brannin maalintekijät saivat sosiaalisessa mediassa sanaleikit käyntiin.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu.

JensV @jensv.bsky.social

@jveberg

Sportsklubben Brann

@skbrann
25 min: ROBERT TAYLOR!! Kampen er snudd. Rosenborg med et dårlig utspill, Strand vinner ballen og setter i gang et klikk-klakk-angrep. Det avsluttes i mål av Robert Taylor! 2-1!
Mål av Finne og en finne. Jadda!

Brannin ensimmäisen osuman tehneen Finnen sukunimi kääntyy muotoon ”Suomalainen”. Eli verbaalisesti kaksi suomalaista osuivat peräkkäin.

Toisella puoliajalla suosikki Rosenborg kiristi tahtiaan ja Carlo Holse tasoitti pelin 2-2-lukemiin ajassa 55 minuuttia.