Italialaismedian mukaan Zlatan Ibrahimovicin ura jatkuu suurseurassa

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic jysäytti AS Romaa vastaan komean vapaapotkumaalin. Tunteita herättävä ruotsalaistähti tuntui ainoastaan nauttivan roomalaisen kotiyleisön vihellyksistä ja buuauksista.

Vammoista tällä kaudella kärsinyt Ibrahimovic on pelannut vain 194 minuuttia sarjaa johtavan AC Milanin riveissä. Maaleja on kasassa silti jo kolme. 40-vuotias kärkipelaaja on edelleen äärimmäisen vaarallinen ja motivoitunut.

Calciomercaton mukaan tämä tiedetään myös i Rossonerin toimistolla. Paolo Maldini ja Frederic Massara haluisivat saada ruotsalaisen nimen jatkosopimukseen ensi tilassa.

Lähteen mukaan uusi vuoden mittainen sopimustarjous olisi numeraalisesti identtinen nykyisen kanssa. Siihen kuuluisi 4 miljoonan euron vuosipalkka, jonka päälle maksetaan erinäisiä bonuksia niin henkilökohtaisten kuin joukkueen saavutusten pohjalta.

Ibrahimovicin oletetaan myös seurajohdon täkyyn tarttuvan. Kokenut kärkipelaaja haluaisi pelata ainakin vielä yhden kauden Milanossa ja Ibrahimovic tavoittelee paikkaa myös Ruotsin MM-kisaryhmässä.

Kunhan ruotsalainen pysyy terveenä, niin ottajia olisi varmasti muuallakin. Ibrahimovic on osoittanut Yhdysvaltojen MLS-liigasta palattuaan, että hänellä ei edelleenkään ole ongelmia pysyä Euroopan kärkisarjojen vauhdissa mukana.

Ibrahimovic on Serie A:n mestaruutta jahtaavassa ryhmässä johtaja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Myös Maldini ja Massara tietävät tämän.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.