The Athletic uutisoi torstaina siitä, että Ralf Rangnick on saapumassa Manchester Unitedin manageriksi loppukauden mittaisella sopimuksella.

Virallista vahvistusta asialle ei olla vielä saatu, mutta viime vuodet Lokomotiv Moskovan jalkapallojohtana toimineen Rangnickin siirtymistä Unitedin peräsimeen pidetään jo täysin varmana asiana.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on pitkälti matkinut oman pelitapansa juuri Rangnickilta. Hän ei ymmärrettävistä syistä iloitse ”oppi-isänsä” saapumisesta veriviholliseen.

– Valitettavasti hyvä valmentaja on tulossa Englantiin ja Manchester Unitediin, Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

– Näin se on. Hän on todella kokenut manageri, joka rakensi kaksi seuraa tyhjästä, Hoffenheimin ja RB Leipzigin. Hän on tehnyt paljon erilaisia ​​tehtäviä jalkapallossa, mutta hänellä on parhaat taidot valmentamiseen.

– United tulee olemaan hänen alaisuudessaan organisoidumpi kentällä, ja se ei tietenkään ole hyvä asia muille joukkueille.

Manchester United kohtaa sunnuntaina Chelsean vieraskentällä, mutta vielä tuolloin Rangnickia ei nähdä penkillä. Saksalaisluotsin odotetaan debytoivan ensi viikon torstaina, kun Arsenal saapuu Unitedin vieraaksi Old Traffordille.

B/R Football

@brfootball
Ralf Rangnick has had a huge influence on modern football 🤝

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.