Ruotsin hyökkääjätähti Zlatan Ibrahimovic, 40, oli pettynyt mies torstai-iltana. Ruotsi koki karmivan tappion vieraissa Georgialle ja menetti lohkon piikkipaikan MM-karsinnoissa.

Ruotsi hallitsi ottelua ja loi tukun maalipaikkoja, mutta verkko ei silti heilunut. Sen sijaan Georgia iski kahdesti ja nappasi toisen peräkkäisen voittonsa MM-karsinnoissa päättäen samalla karsintaurakkansa seitsemään pisteeseen.

Ibrahimovic oli ottelun jälkeen pettynyt joukkueensa tehottomuuteen.

– Mielestäni emme aliarvioineet heitä. Meidän olisi pitänyt voittaa tämä peli. Meidän olisi pitänyt ensimmäisen puoliajan jälkeen johtaa 3-0 tai 4-0. Mutta kun ei tee maaleja, niin ei voita otteluita.

– Minulta puuttui viimeinen terävyys maalin edessä. Pitäisi laittaa sisään, kun saan paikkoja. Mitä enemmän saan pelattua, pääsen paremmin sisään. Pelituntuma on vielä vähän hakusessa tällä hetkellä, Zlatan sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ruotsin tähtihyökkääjä joutui hieman säästelemään itseään kaksinkamppailuissa. Ibrahimovicilla on tilillään yksi keltainen kortti, joka tuli viime maaliskuussa Georgiaa vastaan. Toisesta keltaisesta kortista olisi tullut pelikielto Espanja-otteluun.

– Joissain kaksinkamppailuissa en ollut oikein aggressiivinen. Mutta minulla on keltainen kortti alla, ja jos olisin saanut vielä toisen nyt, olisin ollut pelikiellossa. Siinä oli pakko tasapainoilla, Ibrahimovic sanoi.

Espanja-ottelu tulee nopeasti, sillä jo ensi sunnuntaina maat pelaavat lohkovoitosta Sevillassa. Ibrahimovicille Georgia-ottelu oli toinen 90-minuuttinen viiteen päivään.

– Tänään tuntui hyvältä. Mitä enemmän pelaan, sitä paremmalta tuntuu. Viikkoon on nyt ollut kaksi matsia ja kolmas tulossa sunnuntaina. Nähtäväksi jää, mitä Janne (Andersson, Ruotsin päävalmentaja) haluaa ja mikä on hänen suunnitelmansa. Olen valmis pelaamaan. Jos hän haluaa minut kentälle, menen kentälle, Ibrahimovic kertoi.

Katsoja ryntäsi kentälle

Ottelussa nähtiin myös tilanne, jossa katsoja ryntäsi kentälle ja juoksi Ibrahimovicin luo. Ruotsalaistähti suhtautui tilanteeseen vakavuudella, mutta lähinnä vallitsevan maailmantilanteen takia.

Ottelun loppuhetkillä katsoja pääsi livahtamaan turvamiesten ohitse ja suunta oli kohti ruotsalaistähteä. Mies yritti halata Zlatania, mutta ruotsalainen tönäisi katsojan kauemmas, jolloin turvamiehet pääsivät väliin.

– Hän olisi voinut saada halin, jos en olisi ajatellut koronavirusta. Oli pakko pitää etäisyyttä, Ibrahimovic kommentoi.

Ibrahimovic suhtautui tilanteeseen kuitenkin positiivisesti.

– Hänellä oli hyvä energia. Siinä ei ollut mitään vaaraa, ruotsalainen tähdensi.