Uran ensimmäisen hattutemppunsa viimeistellyt Kylian Mbappé laittoi juhlat pystyyn, kun Ranska varmisti paikkansa Qatarin ensi vuoden MM-turnauksessa. Tähtihyökkääjän neljä maalia johdattivat Les Bleus’n murskaavaan 8-0-voittoon kotiottelussa Kazakstania vastaan.

Mbappé maalasi ensimmäisen kerran jo kuudennella minuutilla sijoitettuaan pallon vasempaan alanurkkaan Karim Benzeman syötöstä. Ranskalainen osui kuusi minuuttia myöhemmin toistamiseen tuplaten isäntien johdon.

Hattutempun aika oli 32. minuutilla. Kingsley Coman lähetti keskityksen boksiin, josta vartioimatta jätetty Mbappé puski pelivälineen ylänurkkaan.

Ranska jatkoi maalitehtailuaan toisen puoliskon alussa Benzeman kahden maalin kasvattua eroa, joista toinen oli Mbappén syöttämä. Hyökkääjän neljäs osuma syntyi ottelun viimeisenä kolme minuuttia ennen täyttä aikaa kruunaten Ranskan murskaavan esityksen.

Isännillä maalinteossa onnistuivat myös rangaistuspotkusta osunut Antoine Griezmann ja Adrien Rabiot.

Ranska kohtaa vielä lohkon päätösottelussa tiistaina vieraissa Suomen. Huuhkajat nousi kaksi pistettä Ukrainan edelle toiseksi lyötyään vieraskentällä Bosnian ja Hertsegovinan.

On mahdollista, että kisapaikkansa varmistanut Ranska lepuuttaa ykkösmiehistöään tiistaina Helsingin olympiastadionilla.