Barcelona ja Manchester City neuvottelivat vaihtokaupoista kesän siirtoikkunassa, kertoo katalonialainen Catalunya Radio.

Lähde kertoi saaneensa tietää Barcelonan ja Manchester Cityn neuvotelleen pitkään jopa neljä pelaajaa sisältäneestä vaihtokaupasta, mutta siirrot eivät lopulta menneet maaliin.

Barcelona olisi lähettänyt Ousmane Dembélén ja Ronald Araújon Manchester Cityyn ja olisi saanut itselleen Aymeric Laporten ja Raheem Sterlingin. Lähteen mukaan Sterling kieltäytyi tarjouksesta, jonka vuoksi vaihtokauppaa ei saatu maaliin.

Barcelonan seurajohto tiedosti silloin tarvitsevansa tilaa palkkabudjettiin. Seurajohto ei silloin suunnitellut tai osannut aavistaa Leo Messin ja Antoine Griezmannin poistuvan Barcelonasta.

Jatkuvasti loukkaantuneena oleva Dembélé on yksi Barcelonan parhaiten palkatuista pelaajista ja hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten Barcelona olisi ollut valmis päästämään hänet Manchester Cityyn.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola pitää Dembéléstä pelaajana ja Barcelonan seurajohto matkusti kesällä Manchesteriin neuvottelemaan vaihtokaupasta.

Sterlingin peliaika Manchester Cityssä on jäänyt syyskaudella varsin pieneksi ja hän on todennut julkisuudessa olevansa valmis siirtymään peliajan perässä muihin maisemiin.