Manchester United kärsi lauantaina jo kauden viidennen tappion Valioliigassa, kun sarjanousija Watford murskasi kotikentällään Ole Gunnar Solskjærin luotsaaman tähtisikermän peräti maalein 4-1.

Unitedin seurajohto ei ottelun jälkeen kauaa aikaillut, vaan järjesti vain kaksi tuntia sen päättymisen jälkeen hätäkokouksen, jossa keskusteltiin norjalaisluotsin irtisanomisesta.

Noin puolitoista tuntia kestänyt kokous päättyi kenties jopa yllättävään lopputulokseen, sillä Solskjær saa jatkaa tehtävässään toistaiseksi.

Solskjærin ei kuitenkaan kannata liikaa asiasta riemuita, koska seuran omistava Glazerien perhe on antanut rekrytointiosastolle käskyn yrittää tehdä kaikkensa sen eteen, että vapailla markkinoilla oleva Zinedine Zidane saataisiin houkuteltua Manchesteriin.

Tilanne on tällä hetkellä siis se, että Solskjær saa jatkaa tehtävässään, kunnes korvaaja on löytynyt. Mikäli Zidane antaa manchesterilaisseuralle rukkaset, kääntänee seura katseensa Leicesterin Brendan Rodgersiin, jota on pidetty aiemmin vahvimpana ehdokkaana Solskjærin korvaajaksi.

Lähteet: Sky Sports, ESPN FC:n kirjeenvaihtaja Rob Dawson, BeIN Sportsin kirjeenvaihtaja Tancredi Palmeri