Robert Lewandowski ja Cristiano Ronaldo jatkoivat tiistai-iltana huimaa maalivirettään Mestarien liigassa.

Bayern München varmisti jo edellisellä kierroksella jatkopaikkansa, mutta tiistain 1-2-vierasvoitto Dynamo Kiovaa vastaan varmisti müncheniläisille myös lohkovoiton.

Bayern ratkaisi ottelun jo avausjaksolla kahdella komealla maalilla. Ensimmäisestä vastasi pysäyttämättömässä vireessä oleva Lewandowski, joka taituroi pallon maaliin häikäisevällä saksipotkulla. Maali oli Lewandowskille jo kauden yhdeksäs Mestarien liigassa.

Jakson lopussa Kingsley Coman tuplasi vieraiden johdon, kun hänen painava laukaus päätyi verkon perukoille pudottaen samalla yläriman päältä lumet. Dynamon ainokaisen teki Denys Garmash 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
Simply spectacular from Robert Lewandowski 🤯

The Ballon d'Or is only six days away 🧐

Alkuillan toisessa kamppailussa Villarreal kiusasi pitkään alavireisesti viime aikoina pelannutta Manchester Unitedia. Villarrealin tehottomuus koitui kuitenkin isäntien kohtaloksi, ja lopulta United marssi 0-2-vierasvoittoon varmistaen samalla jatkopaikkansa.

Unitedin sankariksi nousi jälleen Cristiano Ronaldo, joka on onnistunut maalinteossa jokaisessa tämän kauden Mestarien liigan ottelussa. Portugalilaistähti tsippasi pelin voittomaalin reilu kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Vieraiden toisesta osumasta vastasi manchesterilaisten kesän jättihankinta Jadon Sancho, jolle maali oli hänen ensimmäinen United-paidassa.

GOAL

@goal
Man Utd have qualified for the Champions League last 16 ☑️

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.