Huuhkajien osalta meneillään olevien MM-karsintojen lohkovaihe päättyy tiistaina 16. marraskuuta Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan otteluun hallitsevaa maailmanmestaria Ranskaa vastaan. Vielä sitä ennen Suomi kohtaa vieraissa Bosnia ja Hertsegovinan, mutta kuten lippumenekki kertoo, odottaa moni suomalainen Ranska-peliä jo sydän pamppaillen.

Suomen maajoukkueen tiedottaja Timo Walden kertoi keskiviikkona pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että otteluun on myyty jo 28 000 lippua. Jo myynnissä olleet liput on periaatteessa jo aika lailla myyty loppuun, mutta perjantaina lippuja vapautuu vähän isompi erä myytäväksi.

– Stadionin kapasiteetti on arviolta noin 33 000 siinä ottelussa, joten aika hyvää tahtia kohti täyttä tupaa ollaan menossa, Walden kommentoi.

Kiinnostus maajoukkuetta kohtaan ilahdutti luonnollisesti myös päävalmentaja Markku Kanervaa.

[readmore from=Huuhkajat]

– On upeaa huomata, miten ihmiset ovat kiinnostuneita meidän Ranska-pelistä. Tupa on täyttymässä, ja me tarvitaan varmasti kannustusta. Meidän pitää huolehtia siitä, että siinä pelissä on panosta, Kanerva totesi viitaten sitä ennen pelattavaan vieraspeliin Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

– Tilannehan on se, että me tarvitaan minimissään neljä pistettä siihen kakkospaikkaan. Kaikki ymmärtää, että siinä on tekemistä, mutta me uskotaan ja luotetaan siihen, että me pystytään venymään.