Lionel Messi on ollut poissa PSG:n kahden edellisen ottelun kokoonpanosta. Häntä on vaivannut jalkavamma, jonka vuoksi myös niitä edellinen ottelu Lilleä vastaan jäi kesken. Messi piipahti myös Madridissa näyttämässä jalkaansa lääkäreille.

Argentiinan maajoukkueen mukaan Messi kuitenkin matkusti marraskuun MM-karsintaotteluita varten, aivan kuten maanmiehensä ja niin ikään loukkaantumisesta kärsinyt PSG:n joukkuetoverinsa Leandro Paredeskin. Tämä ei ollut PSG:n mieleen, ja seuran urheilujohtaja Leonardo avautuikin tilanteesta Le Parisienille.

– Emme pidä siitä, että joudumme päästämään maajoukkuetehtäviin pelaajan, joka ei meidän mielestämme ole pelikunnossa tai joka on kuntoutusvaiheessa. Se ei ole mielestämme loogista. Tällaisia tilanteita varten täytyisi laatia kunnollinen sopimus FIFA:n kanssa, Leonardo vaati.

[readmore from=Messi-Lionel]

PSG:stä kuitenkin korostettiin, ettei seura ole vihainen pelaajilleen. Seura on vain pettynyt siihen, ettei sillä ole päätäntävaltaa siihen, lähtevätkö joukkueen pelaajat maajoukkueen matkaan vaiko eivät.

Argentiina on MM-karsinnoissa hyvissä asemissa kärkijoukkue Brasilian takana, ja vahvasti matkalla Qatarin MM-turnaukseen. Argentiina pelaa 13.11. vieraissa Uruguayta vastaan ja kolme päivää myöhemmin kotona Brasiliaa vastaan. Alustavasti Messin ja Paredesin ei uskota pelaavan vielä Uruguay-ottelussa, mutta Brasiliaa vastaan pelaaminen lienee mahdollista.

Lähde: AS