Borussia Dortmundissa hurjaa jälkeä tehnyt norjalaiskärki Erling Håland on yksi jalkapallomaailman kuumimmista nimistä. Hålandin ja Paris Saint-Germainin Kylian Mbappén tulevan kesän siirtokuvioita on arvuuteltu jo pidemmän aikaa.

Hurjimmissa huhuissa siirtoja on epäilty mahdollisiksi jo tammikuussa ja joissain kaavailuissa kaksikkoa on aseteltu jopa samaan joukkueeseen.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on julkisestikin kertonut haluavansa molemmat Santiago Bernabéun suojiin.

Lokakuussa Pérez julisti, että seurassa on aina nähty maailman parhaat pelaajat. Siksi hän näkee molemmat pelaamassa Real Madridissa.

Tilanne vaikuttaisi kuitenkin siltä, että espanjalaisjätti laittaa jatkossa kaikki munat yhteen koriin. Pérezin lähipiiriin kuuluva Real Madridin hovitoimittajaksikin tituleerattu Josep Pedrerol kertoi seuran luovuttaneen Hålandin suhteen.

Pedrerolin mukaan Real Madridissa ollaan vakuuttuneita, että norjalainen siirtyy Valioliigaan. Näin ollen seura keskittää kaiken tarmonsa Kylian Mbappén saamiseksi Madridiin.

Ranskalaistähti ei ole suostunut jatkosopimusneuvotteluihin PSG:n kanssa. Real Madrid jätti kesällä hurjan tarjouksen Mbappésta, jonka pariisilaisjoukkue hylkäsi.

Tämän hetken tiedoilla Mbappé saattaisi lähteä kesällä ilmaiseksi. Mundo Deportivon lähteiden mukaan Real Madrid on niin vakuuttunut ranskalaisen omasta halusta siirtyä seuraan, että se ei aio tehdä tammikuussa edes tarjousta enää.

Håland sen sijaan on tällä hetkellä loukkaantuneena ja palannee isänsä Alf-Ingen mukaan tositoimiin joulun tienoilla.

Valioliigan puolella norjalainen on yhdistetty Manchesterin kumpaankin leiriin, Chelseaan ja Newcastleen. Isä Alf-Inge pelasi aikanaan itse Manchester Cityn riveissä.

Lähteet: Josep Pedrerol, Football Espana, Mundo Deportivo