Norjalainen supertähti Erling Håland palasi lauantaina loukkaantumiseltaan Borussia Dortmundin kokoonpanoon ja vähemmän yllättäen tehokkaasti.

Bundesliigakenttiä dominoiva 21-vuotias on yhdistetty siirtohuhuissa kaikista vahviten Real Madridiin. Håland näyttää silti viihtyvän Dortmundissa ja pääsi nauttimaan joukkuekaveriensa seurasta jälleen kentältä käsin.

Maalitykki tuli kentälle Wolfsburgin vieraana 73. minuutilla. Tilaa teki hollantilainen Donyell Malen, joka oli parikymmentä minuuttia aiemmin vienyt Dortmundin 2-1-johtoon.

Håland tarvitsi kokonaiset kahdeksan minuuttia sairaslomalta palattuaan, että verkko helisi. Peli pakettiin ja tuulettamaan. Kotijoukkueen väreihin sonnustaunut naispuolinen henkilö ei norjalaisen maalista ja varsinkaan tuuletuksesta pitänyt.

Kameroihin tallentui, kun rouva näytti varsin kainostelematta Hålandille keskisormeaan katsomon lehtereiltä. Alla V sportin materiaalia tilanteesta.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu.

Viaplay Fotball

@ViaplayFotball
Wolfsburg-supporteren ville ikke ha noe av Haalands feiring. 😂

Volkswagen Arenalla paukkui myös jälleen uusi ennätys. Hålandin maali oli miehen 50. Bundesliigassa. Otteluita lukeman saavuttamiseen meni samat 50.

Lienee sanomattakin selvää, että kyseessä on Bundesliigan ennätys. Maali per peli. On norjalaisen osoite tulevaisuudessa mikä tahansa, niin onneksi Håland tervehtyi.

Viikon päästä lauantaina on luvassa Der Klassiker, kun Bayern München saapuu Dortmundin vieraaksi.

Kyllähän Hålandin pitää silloin olla mukana.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

B/R Football

@brfootball
Erling Haaland scores his 50th Bundesliga goal in his 50th game.

He’s 21. 🔥