Lähde: Erling Håland paljasti lähipiirilleen mahdollisen siirtokohteensa – asuntokin agentin mukaan hankittuna

© Kuva: Getty Images

Erling Håland on jalkapallon kansainvälisten siirtomarkkinoiden ehdottomasti kuumimpia nimiä ja ollut sitä jo pitkään. Huippuvaarallinen norjalaishyökkääjä on yhdistetty käytännössä aivan jokaiseen jättiseuraan jossain kohtaa.

Sky Germany uutisoi aiemmin, että Borussia Dortmund on valmis tekemään kaikkensa, jotta supertähti tekisi jatkosopimuksen.

Saksalaisseura olisi valmis tuplaamaan Hålandin palkan. Tiettävästi norjalainen on viihtynyt Dortmundissa ja harkitsee jatkosopimusta.

Hålandin sopimus päättyy vasta kesällä 2024, mutta hänen siirtoaan ensi kesänä on pidetty liki varmana. Silloin astuu voimaan noin 75 miljoonan euron ulosostopykälä, joka nykymarkkinoilla on Hålandin tasoisesta nimestä lähes alennusmyynti.

Mahdollisen siirron tapahtuessa kenties eniten ovat olleet esillä Paris Saint-Germain, Real Madrid ja molemmat Manchesterin joukkueet. Monissa spekulaatioissa Hålandia on viety vahviten Manchester Cityn riveihin. Seuraan, jossa myös Erlingin isä Alf-Inge aikanaan pelasi.

GOAL:n mukaan norjalaisen listalla olisi silti vain yksi todellinen vaihtoehto tai siis kaksi. Håland on vakavissaan lähteen mukaan harkitsemassa jatkosopimusta Saksaan. Jos hän siirtyy, niin kohde todennäköisesti olisi Real Madrid.

Hålandin kiistelty agentti Mino Raiola on aiemmin jo kertonut, että norjalainen on hankkinut asunnon Espanjasta. Lisäksi Håland on paljastanut GOAL:n mukaan lähipiirilleen, että muutto Espanjaan kiehtoisi tällä hetkellä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.