Nyt ammutaan kovilla! Erling Hålandille jättimäinen sopimustarjous

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmund yrittää tehdä kaikkensa pitääkseen joukkueen supertähti Erling Hålandin seurassa, kertoo Sky Germany.

Håland, 21, on ollut jo pitkään kuuma nimi siirtomarkkinoilla, mutta kaikki suurseurat ovat tyytyneet odottamaan ensi kesään, jolloin hänen sopimuksessaan aktivoituu 75 miljoonan euron ulosostopykälä.

Ulosostopykälän vuoksi Hålandin ensi kesän siirtoa on pidetty lähes väistämättömänä, mutta Dortmund yrittää pitää kiinni maalitykistään tarjoamalla hänelle jättimäistä sopimusta.

Sky Germanyn mukaan Dortmund tarjoaa Hålandille sopimusta, jossa ei olisi ulosostopykälää, ja jonka myötä hyökkääjän palkka tuplaantuisi nykyisestä noin 8-9 miljoonasta eurosta 16-18 miljoonaan euroon.

Sopimus olisi Dormundille todellinen lottovoitto, vaikka seuran palkkakulut nousisi liki kymmenellä miljoonalla eurolla vuodessa. Se nimittäin maksaisi itsensä takaisin Hålandin tulevaisuuden siirtosummalla, joka lienee noin 150 miljoonan euron luokkaa, eli tuplasti enemmän, kuin mitä seura kuittaisi ulosostopykälällä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.