Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate nimesi tänään torstaina miehistönsä marraskuun MM-karsintaotteluihin.

25 pelaajan ryhmä koostuu pääasiassa samoista pelaajista kuin mitä viime aikoina on nähty, mutta pieniä muutoksia on tehty.

Southgate on pudottanut maajoukkueryhmästä muun muassa kolme Manchester Unitedin pelaajaa; Jadon Sanchon, Jesse Lingardin ja Dean Hendersonin, jotka ovat jääneet seurajoukkueessa vähäiselle peliajalle. Mukaan ei mahtunut myöskään Unitedin superlupaus Mason Greenwood, joka on nauttinut alkukauden aikana suurta vastuuta.

Englanti kohtaa marraskuun MM-karsintaotteluissa kotikentällään Albanian sekä vieraissa San Marinon. Se tarvitsee otteluista neljä pistettä varmistaakseen paikkansa ensi vuonna Qatarissa pelattaviin MM-kisoihin.

Englannin joukkue MM-karsintaotteluihin Albaniaa (12.11.) ja San Marinoa (15.11.) vastaan:

Maalivahdit: Sam Johnstone (West Bromwich), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal)

Puolustajat: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Manchester City)

Keskikenttäpelaajat: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton)

Hyökkääjät: Tammy Abraham (AS Roma), Jack Grealish (Manchester City), Phil Foden (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Raheem Sterling (Manchester City)