Jules Koundé oli lähellä poistua Sevillasta kesällä.

Koundé halusi siirtyä Chelseaan ja lontoolaisjätti tarjosi Sevillalle 50 miljoonaa euroa, mutta se ei miellyttänyt Sevillaa. Koundén sopimuksessa on 80 miljoonan euron arvoinen ulosostopykälä.

AS:n mukaan Koundélla ja Chelsealla on edelleen yhteisymmärrys sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Lehden mukaan Chelsea on halukas hankkimaan Koundén tammikuun siirtoikkunassa. Sevilla saattaa luopua topparistaan ulosostopykälää halvemmalla, mutta seuran on aluksi löydettävä Koundélle mitat täyttävä korvaaja. Chelsean on määrä tiedustella Sevillalta Koundén tilannetta seuraavien päivien aikana.

Chelsea ei lopulta hankkinut kesällä uutta topparia, vaikka Koundé jäi saamatta. Koundé on Chelsea-luotsi Thomas Tuchelin ykkösvaihtoehto uudeksi puolustajaksi.

23-vuotias Koundé on edustanut Sevillaa kahden ja puolen vuoden ajan ja kuuluu La Ligan parhaiden keskuspuolustajien joukkoon.

Koundé sai aiemmin tällä viikolla La Liga -uransa ensimmäisen punaisen kortin menetettyään malttinsa Barcelona-ottelussa. Koundé heitti pallon Jordi Alban kasvoihin ja sai suoran ulosajon. La Liga muisti häntä yhden ottelun pelikiellolla.