AS Roma hävisi taas Serie A:ssa – toimitusjohtaja puolusteli toimittajien kanssa riitautunutta Mourinhoa: ”Ei mitään epäselvää..”

© Kuva: Getty Images

AS Roman syyskausi on ollut haastava.

Kausi alkoi hyvin ja José Mourinhon miehistö johtikin Serie A:ta, mutta viime aikoina on ollut vaikeampaa. AS Roma on hävinnyt edellisestä viidestä sarjaottelustaan jopa kolme.

Lauantai-iltana Internazionale oli tyly vieras Stadio Olimpicolla voitettuaan AS Roman tyylipuhtaasti 3-0. Kaikki maalit syntyivät avausjaksolla. AS Roma on sarjataulukossa viidentenä.

AS Roman seurajohto osoitti ottelun jälkeen tukensa Mourinholle, jonka työpaikka ei ole ainakaan toistaiseksi vaarassa.

– Seitsemän tappiota tässä vaiheessa kautta on suuri määrä ja luonnollisesti kukaan ei osannut odottaa sitä, mutta nämä ovat vaikeita aikoja, jolloin meidän on oltava luottavaisia. Tuen Mourinhoa samalla tavalla, kuten koko seurakin. Hän on oikea valmentaja projektiimme. Minulla ei ole siitä mitään epäselvää, AS Roman toimitusjohtaja Tiago Pinto totesi Inter-tappion jälkeen.

Mourinho on sen sijaan saanut melkoista kritiikkiä italialaismedioilta, eikä siten pitänyt edes lehdistötilaisuutta ottelun alla.

Ottelun jälkeen Mourinho kritisoi julkisesti toimittajia ja totesi valmentajien ja pelaajien ansaitsevan syystäkin huomattavasti enemmän rahaa kuin toimittajat.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½