Berat Sadik nousi sarjansa maalipörssin kärkeen

© Kuva: Juha Tamminen

35-vuotias Berat Sadik teki joukkueensa Doxa Katokopiasin molemmat maalit, kun Doxa voitti kotikentällään Omonian maalein 2-1 Kyproksen liigan 14. kierroksen ottelussa. Voitto nosti Doxan 12 joukkueen sarjassa kymmenenneksi.

Sadikin ensimmäinen maali syntyi 11. minuutilla. Omonia nousi vielä tasoihin, mutta toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla Sadik viimeisteli rangaistuspotkusta voittomaalin. Sadik kantoi tuttuun tapaan joukkueensa kapteenin nauhaa.

13 A-maaottelua Huuhkajissa pelannut Sadik on ollut tälläkin kaudella Doxan hyökkäyspelin sielu ja kaikki kaikessa. Doxa on tehnyt 14 ottelussaan vain 13 maalia, ja niistä kahdeksan on tehnyt Berat Sadik. Sadik nousi päivän maaleillaan sarjan maalipörssin kärkeen jaetulla sijalla yhdessä AEK Larnacan Ivan Trickovskin kanssa. Molemmilla on maaliensa lisäksi plakkarissa yksi maalisyöttö.

Kuusi maalia tehnyt Pafos FC:n Onni Valakari on maalitilastossa jaetulla neljännellä sijalla.

Kaikkiaan Sadik on tehnyt 107 Kyproksen liigassa pelaamissaan ottelussa nyt 58 maalia. Transfermarktin tilastojen mukaan Sadik on tehnyt nyt 14 maalia Kyproksen liigassa ampumistaan 18 rangaistuspotkusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.