FC Honka riehuu siirtomarkkinoilla – nyt haaviin tarttui meritoitunut hollantilaispelaaja

© Kuva: Getty Images

Hollantilaispelaaja Kevin Jansen on tehnyt sopimuksen Veikkausliigassa pelaavan FC Hongan kanssa. Honka tiedotti asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan.

Jansen, 29, on espoolaisseuralta todella kovan luokan hankinta, sillä hän on pelannut suurimman osan urastaan Hollannin pääsarjassa, Eredivisienissä.

124 ottelua Eredivisienissä pelannut keskikenttämies on edustanut valtaosan urastaan perinteikästä ADO Den Haagia. Pelejä löytyy vyöltä myös viidestä muusta hollantilaisseurasta: FC Dordrechtista, Excelsiorista, NEC Nijmegenistä, SC Cambuur-Leeuwardenista sekä Quick Boysista.

Hollannin eri ikäluokkien juniorimaajoukkueissa yhdeksän kertaa esiintynyt Jansen siirtyy Honkaan Kyproksen pääsarjaseura PAEEK:sta, jossa hän pelasi viimeiset puoli vuotta.

Honka on jo pidemmän ajan näyttänyt, että he todella haluavat minut seuraan. Haluan auttaa omalla panoksellani seuraa menestymään ja taistelemaan mahdollisimman korkeista sijoituksista Veikkausliigassa, Jansen kommentoi.

– Kevin on tuo keskikentällemme lisää kokemusta, johtajuutta ja laatua. Hän on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan keskikentällä eri rooleissa. Olemme seuranneet häntä jo pitkään ja olleetkin lähellä aloittaa yhteistyön jo parisen vuotta sitten, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoo.

– Olemme keskustelleet Kevinin kanssa Honkaan tulosta jo muutaman vuoden ajan. Nyt oli oikea hetki. Johtajuutta, kokemusta ja osaamista. Sitä saadaan tällä sopimuksella Honkaan. Kerrassaan mainio asia, toteaa puolestaan manageri Hexi Arteva.

Joulupäivänä Honka tiedotti Maksim Rudakovin vahvistavan seuraa ensi kauden ajan. 25-vuotias venäläisvahti edusti HJK:ta vuosina 2018-19.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: FC Hongan verkkosivut


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.