Hongan kannattajille aivan valtaisa joululahja – seura teki jättihankinnan: ”Voisiko joulupäivänä enempää toivoa?”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka on tehnyt todellisen superhankinnan. Hongan maalivahtiosasto vahvistuu ensi kaudella 25-vuotiaalla Maksim Rudakovilla.

Rudakov on tuttu nimi Veikkausliigan seuraajille jo kausilta 2018 ja 2019, jolloin hän edusti HJK:ta lainasopimuksella. Sittemmin Rudakov siirtyi takaisin Venäjälle Rostovin riveihin, josta matka jatkui lainalle Venäjän toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Rotor Volgogradin riveihin.

– Veikkausliiga on minulle tuttu sarja ja tunnen hyvin myös Hongan pelityylin. Ottelut Honkaa vastaan ovat aina olleet vaikeita ja nytkin kasassa on erittäin hyvä joukkue. Asetan itselleni aina korkeat tavoitteet. Haluan pelata korkealla tasolla ja auttaa joukkuetta menestymään ja sijoittumaan korkealle sarjassa, Rudakov kommentoi Hongan nettisivuilla.

Ensi kaudella Rudakov pelaa Transfermarktin mukaan lainalla Hongassa. Honka ei kertonut siirron määritelmää tarkemmin tiedotteessaan.

– Joka kerta kun pelaaja on itse aktiivinen siinä, että haluaisi tulla Honkaan se on erittäin hyvä asia ja merkki siitä, että motivaatio on kohdallaan. Max on kokenut, mutta vielä kehittymään pystyvä ja jo tasonsa osoittanut maalivahti. Meillä on ensi kaudella käytössä mahtava maalivahtikolmikko ja hassua murretta puhuva maalivahtivalmentaja. Voisiko näin joulupäivänä enempää sille sektorille toivoa?, Hongan manageri Hexi Arteva toteaa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️