HJK hankki huippuvahvistuksen – maajoukkuepuolustaja palaa Suomeen

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien puolustaja Jukka Raitala liittyy Helsingin Jalkapalloklubin riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

Raitala, 33, siirtyy HJK:hon Yhdysvaltojen Major League Soccerissa Minnesota Unitedista, jota hän edusti viime kaudella. Viiden MLS:ssä vietetyn kauden lisäksi hän on pelannut ulkomailla myös Saksassa, Espanjassa, Hollannissa, Tanskassa ja Norjassa.

Ammattilaisuransa ensimmäiset vuodet Raitala vietti juurikin HJK:ssa, josta hän siirtyi saksalaiseen Hoffenheimiin vuonna 2009.

Suomen A-maajoukkueessa Raitala on esiintynyt 63 kertaa. Hän oli mukana myös viime kesänä, kun Huuhkajat pelasi historiansa ensimmäisessä arvoturnauksessa, EM-kisoissa.

– Olen äärettömän iloinen sopimuksesta. Tuntuu hyvältä palata Helsinkiin tuttuun seuraan ja ympäristöön. Urheilullisesti nälkä on kova, haluan jatkaa seuran kehittämistä ja tuoda oman kokemukseni sekä arvoni seuraan, Raitala kommentoi HJK:n sivuilla.

– HJK:ssa on jatkuvasti nuoria ja lahjakkaita pelaajia, joiden kanssa pääsee tekemään töitä päivittäin ja puskemaan heitä eteenpäin. Silloin, kun olin itse nuorena täällä, niin täällä oli paljon kokeneita konnia, jotka jaksoivat hengittää niskaan. Olen tosi kiitollinen siitä.

HJK on jo aiemmin vahvistanut Joona Toivion, Arttu Hoskosen, Murilon ja Pyry Soirin siirrot Helsinkiin.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.