Huuhkajien Nations League -ohjelma julki – huima futiskesäkuu alkaa kotituplalla

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliitto tiedottaa kotisivuillaan Huuhkajien otteluohjelmasta ensi vuoden Nations Leaguessa. Lohkoarvonta suoritettiin torstaina, ja nyt myös ottelukalenteri on valmis.

Suomi aloittaa urakkansa B-liigan lohkossa 3 ”kotituplalla”. Heti avausvastustajana Suomeen saapuu kaksista edellisistä arvokisakarsinnoista tuttu vastustaja Bosnia ja Hertsegovina. Ottelu pelataan lauantaina 4. kesäkuuta. Kolme päivää myöhemmin Huuhkajat saa kotikentälle vieraakseen Montenegron. Ottelu on Suomen ja Montenegron historian ensimmäinen kohtaaminen.

Koska loppuvuoden MM-kisojen takia ensi vuonna ei ole lokakuun ja marraskuun perinteisiä maaottelutaukoja lainkaan, pelataan kesäkuussa peräti neljä kierrosta Nations Leagueta. Kahden kotipelin jälkeen Huuhkajat matkustaa ensin Romaniaan ja sieltä edelleen Bosnia-Hertsegovinaan. Lohko päättyy Suomen osalta syyskuussa Montenegrossa, mutta sitä ennen kohdataan kotikentällä vielä Romania.

Huuhkajien ottelut Nations Leaguessa:
La 4.6.2022 19:00 Suomi – Bosnia-Hertsegovina
Ti 7.6.2022 21:45 Suomi – Montenegro
La 11.6.2022 21:45 Romania – Suomi
Ti 14.6.2022 21:45 Bosnia-Hertsegovina – Suomi
Pe 23.9.2022 21:45 Suomi – Romania
Ma 26.9.2022 21:45 Montenegro – Suomi

Otteluiden pelipaikkakunnat vahvistetaan vasta myöhemmin. Palloliitto on pyytänyt UEFA:lta 7.6. pelattavan Suomi-Montenegro -ottelun ja 23.9. pelattavan Suomi-Romania -ottelun alkamisaikojen aikaistamista.

Uutista päivitetty 17.12. kello 12.30. Aikaistamispyyntö koskee ottelua Suomi-Montenegro, ei la 4.6. pelattavaa ottelua Suomi-Bosnia-Hertsegovina. Palloliiton tiedotteessa oli näiltä osin alun perin virhe.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!