Umpisurkean kauden pelannut Norwich kärsi tiistaina jo viidennen peräkkäisen tappionsa, kun Crystal Palace murskasi kotikentällään Kanarialinnut selvin 3-0-lukemin.

Valioliigan jumbosijalla majaileva Norwich on pelannut nyt jo seitsemän ottelua putkeen ilman voittoa. Edellisen kerran se pääsi voitonmakuun 20. marraskuuta, kun Southampton kaatui Carrow Roadilla 2-1-lukemin.

Joulukuun aikana Norwich on ollut käsittämättömän huono. Dean Smithin luotsaama ryhmä on hävinnyt kaikki viisi otteluaan, eikä ole onnistunut kertaakaan maalinteossa. Omissa sen sijaan on kolissut peräti 14 kertaa.

Norwich-kannattajien turhautumisen joukkueen nykymenoon ymmärtää, mutta tiistaina Selhurst Parkilla tapahtui jotain sellaista, mitä ei voi missään nimessä hyväksyä.

Chelseasta Norwichiin täksi kaudeksi lainattu Billy Gilmour joutui Lontooseen matkanneiden vieraskannattajien hampaisiin. Twitteriin on jaettu useita videoita, joista voi kuulla, kuinka Norwich-kannattajat laulavat huippulupaukselle: ”Painu vittu takaisin Chelseaan!”.

𝗜𝗽𝘀𝘄𝗶𝗰𝗵 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲

@IpswichCulture
This is funny, considering Billy Gilmour is bigger than Norwich’s entire club 🥴

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.