Kylian Mbappé avautui kesän kaatuneesta siirrostaan ja roolistaan PSG:n tähtitriossa: ”Olin pettynyt”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé on puhunut Amazon Dimanche Soir -ohjelmassa viime kesän tapahtumista arvovaltaisessa Thierry Henryn seurassa. Real Madrid teki PSG:lle massiivisia tarjouksia Mbappésta, mutta ranskalaisseura ei suostunut tähtihyökkääjäänsä myymään. Pian siirto saattaa mennä maaliin ”omalla painollaan”, sillä Mbappén sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Mbappé myönsi jälleen kerran, että toivoi itse siirtoa.

– Olinko pettynyt, ettei siirto toteutunut? Vähän. Ei se helppoa ole, Mbappé tunnusti.

– Tapahtui silti mitä tahansa, pelaisin suuressa seurassa. Minulta kysyttiin, olinko pahasti pettynyt. Kyllä, aluksi olin vähän, koska halusin siirtyä, mutta en silti pelannut Nationalissa [Ranskan viides sarjataso].

– Olen joukkueessa, joka haluaa voittaa Mestarien liigan. Minäkin olen pariisilainen ja viihdyn täällä todella hyvin. Halusin vain kokea jotain muuta.

Mbappé paljasti myös harkinneensa maajoukkueesta vetäytymistä hieman vaisusti menneiden EM-kisojen ja niissä hukatun rankkarin jälkeen. Keskustelut omien vanhempien kanssa vakuuttivat hänet kuitenkin siitä, että uudet onnistumiset kentällä palauttaisivat jälleen itseluottamuksen.

PSG:n hyökkäyspelaaminen ei ole syyskauden aikana ollut odotetunlaista ilotulitusta, vaikka Mbappé pelaa tätä nykyä yhdessä Neymarin ja Lionel Messin kanssa. Kolmikosta selvästi tehokkain on ollut Mbappé. Omaa rooliaan PSG:n hyökkäyksessä Mbappé arvioi näin:

– Johdan Ligue 1:n syöttötilastoa, ja samoin Mestarien liigan. Se on todiste siitä, etten ole egoisti, joka ajattelee vain maalintekoa. Pystyn kyllä vielä parempaankin.

– Olenko joukkueen pomo? Se on vaikeaa, kun on samassa joukkueessa Neymarin ja Messin kanssa. Olisi uskaliasta julistautua johtajaksi. Sillä ei ole juuri merkitystä, sanooko olevansa pomo vai ei. Tavoite on, että me kaikki olemme parhaalla tasollamme, Mbappé muotoili.

Lähde: Sport