Lähde: Borussia Dortmundilla jo toivekorvaaja katsottuna, jos Erling Braut Håland lähtee

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmund toivoo tiettävästi, että norjalainen superhyökkääjä Erling Braut Håland jatkaisi seurassa ensi kaudellakin. Toivo voi kuitenkin osoittautua turhaksi, sillä 21-vuotiaasta Hålandista ollaan kiinnostuneita useissa huippuseuroissa Valioliigaa ja Real Madridia myöten.

Nyt portugalilainen Record ja saksalainen Bild kertovat, että Dortmund on jo valinnut toivekorvaajan ehdolle Hålandin korvaajaksi, mikäli maalitykki päätetään myydä. Hän on Benfican tämän kauden paras maalintekijä, 22-vuotias Darwin Nuñez.

Dortmund on pyrkinyt etsimään Hålandin mahdollista seuraajaa julkisuudelta piilossa, mutta Portugalin lehdistö julkaisi viime viikolla kuvan, joka on omiaan kiihdyttämään huhuja. Recordin julkaisemassa kuvassa ovat rinnakkain Dortmundin pääkykyjenetsijä Markus Pilawa sekä Nuñezin agentti Edgardo Lasalvia.

Yksin Dortmund ei kuitenkaan Nuñezin kintereillä ole, vaan häntä tavoittelevat myös ainakin Atlético Madrid ja AC Milan. Halvalla nuori uruguaylainen tuskin kuitenkaan irtoaisi, sillä hänellä on sopimusta Benfican kanssa vuoteen 2025. Ulosostoklausuulin hinta on 150 miljoonaa euroa, mutta Dortmundissa uskotaan, ettei lopulta lähellekään tällaista summaa tarvitsisi maksaa. Transfermarkt arvioi Nuñezin markkina-arvoksi 20 miljoonaa euroa.

Uruguayn maajoukkueessakin pelaava Nuñez on tehnyt Benficalle tällä kaudella 17 ottelussa 11 maalia ja syöttänyt kaksi.