Harry Kanen maalijyvä seurajoukkueessaan Tottenhamissa on ollut tällä kaudella pahasti hukassa. Sesongin 13 Valioliiga-ottelussa verkko on heilunut ainoastaan kerran.

Osasyynä tähän pidetään edelleen kesän tapahtumia, kun 28-vuotias tähtihyökkääjä oli erittäin lähellä siirtoa Manchester Cityyn.

Spursin toimistolla Daniel Levy ja Fabio Paratici näkivät asian toisin. Hirmuisesta tarjouksesta huolimatta Kanea ei päästetty hallitsevan mestarin riveihin. Tämä harmitti tiettävästi myös Englannin maajoukkueen kapteenia, joka halusi itsekin siirron toteutuvan.

City jäi lopulta ilman varsinaista kärkipelaajaa. Päävalmentaja Pep Guardiola on kipeästi tähtitason ysipaikan pelaajan tarpeessa, vaikka hänen seuransa onkin aloittanut Valioliiga-kautensa todella mallikkaasti.

Useiden lähteiden mukaan City on valmistelemassa jälleen uutta tarjousta myös Kanesta. Tätä mieltä on myös El Nacional, mutta lähteen mukaan kauppa tuskin toteutuu.

Tottenham on valmis luopumaan nimekkäästä kärjestään, mutta ei Valioliigan sisällä. El Nacionalin mukaan Spurs-johto suostuu myymään Kanen kenties jo tammikuussa, jos sopivan suuri tarjous tulee eteen.

Kanen sopimus pohjoislontoolaisten kanssa päättyy vuonna 2024. Real Madrid on ollut jo aiemmin vahvasti esillä kärkipelaajan mahdollisena kotina. Viime aikoina Santiago Bernabéulle on huhuttu lähinnä Erling Hålandia ja Kylian Mbappéa.

El Nacionalin tietojen mukaan Kane on seuran listalla hyvin korkealla. Myös pelaaja itse haluaisi tiettävästi lähteä Englannista. Kane on haaveillut Real Madridissa pelaamisesta lähipiirinsä mukaan jo pidemmän aikaa.