Manchester City on valmis lyömään kaiken likoon sen eteen, että Erling Håland siirtyy seuraan ensi kesänä, kertoo SPORT.

Håland, 21, tulee jälleen ensi kesänä olemaan siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Hänen siirtonsa myös näyttää hyvin todennäköiseltä, sillä norjalaishyökkääjän sopimuksessa astuu voimaan 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli, jonka usea seura ympäri Euroopan on valmis maksamaan.

SPORT:n mukaan Borussia Dortmundin tähtihyökkääjän todennäköisin määränpää on Manchester City, joka tarvitsee kipeästi ysipaikan pelaajaa. City oli viime kesänä lähellä Harry Kanen hankintaa, mutta Tottenham ei suostunut myymään Englannin maajoukkuekapteenia. City-leiri tiedostaa, että Kanen hankinta tulee olemaan jatkossakin hankalaa, jonka vuoksi seura on kääntänyt katseensa Hålandiin.

Håland onkin noussut Cityn ensisijaiseksi tavoitteeksi. Hänen hankkimisensa on kiinteän markkinahinnan vuoksi huomattavasti helpompaa, vaikka kilpailua on yllin kyllin. City pystyy myös tarjoamaan Hålandille sellaista palkkaa, johon monet muut eivät pysty vastaamaan, joka lisää entisestään siirron todennäköisyyttä.

Espanjalaislehden mukaan Hålandin edustajat, agentti Mino Raiola ja isä Alf-Inge Håland, ovat jo keskustelleet Cityn seurajohdon kanssa siirrosta.

Erling Håland syntyi Englannissa vuonna 2000. Hänen isänsä Alf-Inge pelasi Manchester Cityssä vuosina 2000-03.

Football Fans Tribe 🇳🇬 ⚽

@FansTribeHQ
🇳🇴 Alf - Inge Haaland, father of Erling Haaland and captain of Manchester City in the early 2000s.

#FlashbackFriday

(📸 Aubrey Washington)

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.